انتصاب مدیر جدید موسسه باستان شناسی دانشگاه تهران

image دی, ۱۳۹۶ بدون نظر اخبار

به گزارش روابط عمومی مؤسسه باستان شناسی دانشگاه تهران، محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران در حکمی مصطفی ده پهلوان را در تاریخ ۹۶/۷/۱۷، به عنوان سرپرست مؤسسه باستان شناسی منصوب کرد.
در این حکم آمده است:” احتراماً، نظر به مراتب تعهد، دانش و تجارب ارزنده جنابعالي و بنا بر پيشنهاد رئيس محترم دانشكده ادبيات و علوم انساني به موجب اين حكم با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشي به عنوان سرپرست مؤسسه باستان شناسي دانشكده مذكور منصوب مي‌شويد.
اميد است با استعانت از پروردگار متعال و همياري دانشگاهيان فرهيخته، مؤمن و متعهد، در انجام وظايف و مسئوليت‌هاي خطير محوله موفق و مويد باشيد.”
مصطفی ده پهلوان پیش از این معاونت موزه های اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران(مدیریت باغ نگارستان و موزه مقدم دانشگاه تهران) را بر عهده داشتند.

ارسال نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *