می, 2020 بدون نظر دسته‌بندی نشده

به گزارش روابط عمومی موسسه باستان‌شناسی دانشگاه‌تهران، قدم اول در مطالعه سنگ قبر مکشوفه در تاق بستان، توسط عمادالدین شیخ‌الحکمایی – مسئول بخش کتیبه‌ها و اسناد موسسه باستان‌شناسی دانشگاه‌ تهران و عضو کمیته حافظه جهانی برداشته‌شد.
«سنگ نوشته کشف شده در روستای تاق‌بستان، سنگ قبر دو تن از خاندانی شناخته شده اهل قضاوت در قرن چهارم در کرمانشاه است که شاید بررسی‌های باستان‌شناسان بتواند شواهد بیشتری از زندگی آن‌ها را به‌ درستی قرار دهد.»
به گزارش ایسنا، به دنبال گزارش یکی از اهالی روستای تاق بستان، سنگ‌نوشته‌ای تاریخی متعلق به سده پنجم هجری به این پایگاه تاریخی تحویل داده شد، کتیبه‌ای تاریخی که به گفته‌ی مدیر پایگاه میراث‌فرهنگی تاق‌بستان، سنگ نوشته‌ای تزئینی، به خط کوفی و متعلق به قرون پنجم یا ششم هجری است که هرچند به مرور زمان دچار فرسایش شده، اما کارشناسان بررسی این اثر تاریخی را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

لینک خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا: https://www.isna.ir/news/99021913387

ارسال نظر شما